Friends i det danske band

Madsen & Friends består af forskellige musikalske venner, som deltager efter behov på indspilninger og til koncerter. 

Alle har bidraget med inspiration og stor musikalsk faglighed, og det har været en fornøjelse at mærke et kæmpe engagement 

når ”den røde lampe lyser”, og jeg glæder mig til mange flere oplevelse i fremtiden. Hvis du kunne tænke dig at vide mere til os,

så kan du enten booke os direkte eller blot kontakte os. 

 

Brian B. Løvenholdt
Mit samarbejde med Brian startede egentlig med, at jeg bookede ham til at undervise mig i studieteknik. Jeg glemmer aldrig vores første møde, hvor vi skulle starte med at indspille ”Be A Man” hjemme hos mig. Efter jeg havde sunget sangen for ham, blev der lige lidt stille et par sekunder, hvorefter Brian sagde: ”Du har godt nok noget på hjertet, så jeg tror vi skal prøve at indspille lidt mere i mit studie”. Du kan høre mere til sangen & musikken lige her. Siden da har Brian været min faste musikalske partner, producer, mentor og ven, og uden ham havde jeg ikke været i stand til at få musikken ud af øvelokalet.
Jeg nyder godt af, at Brian er en fantastisk dygtig musiker, der behersker de fleste instrumenter. Prøv feks. at lytte til Brians sprøde guitar på ”Mit Land”, soloen på ”Endless Nights” eller bassen på ”Går gennem byen”.  

Allan Bøgh Østerdahl
Allan er en Gudsbenådet rockpoet med flere albums bag sig, og jeg er stolt af, at han ville være med til at producere og indspille ”Be A Man” i hans studie i en taglejlighed downtown Silkebronx, sammen med Brian og mig. Prøv en gang at lytte til Allans helt specielle guitarlyd på ”Be A Man”.

Lisa Desireé
Jeg havde aldrig sunget duet før jeg skrev ”Går gennem Byen”. Men det var ligesom om, at sangen ”krævede” en mand/kvinde stemme, og jeg er glad for at dygtige Lisa sagde ja til at give den et skud, og dermed løfte sangen derhen, hvor jeg gerne ville have den hen.

IMG_4734

Andreas Nim
Andreas “kom lige forbi” en dag i Brians studie – og heldigvis for det – for betød at vi fik hans dejlige klaverspil med på sangen ”Mit Land”.

IMG_4735

Jeanette Roed Glerup
Jeanette er kvinden bag den smukke korstemme på ”Mit Land”.

Christian Schurmann Jensen
Christian er en fantastisk dygtig keyboardspiller, og han er manden bag det smukke tema på ”Vi ses når det bli’r tid”.  Og så er han i øvrigt min gamle underviser i klaver.

IMG_4054

Peter Smed Andersen
Normalt er Peter forsanger og guitarist i sit eget band, men i Madsen & Friends spiller multitalentet trommer.